GÜNDEM

TOROSLAR KADIN VE ÇOCUK DANIŞMA MERKEZİ'NDEN

Haber Tarihi : 16/03/20

ONLİNE TERAPİ

Toroslar Belediyesi bünyesinde faaliyete gösteren Toroslar Kadın ve Çocuk Danışma Merkezi,  Koronavirüs salgını sebebiyle bireysel görüşmelerine online olarak devam ediyor.

Uzman psikologların ücretsiz hizmet verdiği Kadın ve Çocuk Danışma Merkezi, dünyada hızla yayılan ve Türkiye'de de görülen Koronavirüs hastalığının atlatılma süresince "Online Terapi" ile vatandaşların yanında olacak.

Kadınlara psikolojik ve sosyal danışmanlık hizmeti vererek farkındalık çalışmalarıyla da dikkat çeken merkez, şimdi de ortaya çıkan hastalık sebebiyle çalışmalarına online devam ediyor. Koronavirüs hastalığı hakkında bilgiler vererek yapılması gerekenlerle ilgili uyarıları da aktaran uzman ekip, vatandaşların memnuniyetini kazandı.

Online terapide bulunmak isteyen vatandaşlar, 0543 280 25 33 numaralı telefondan uzmanlarla görüşerek iletişime geçebiliyor.

Başkan Yılmaz: "Her Zaman Yanınızdayız"

Hizmette kalite anlayışı ile çalışmalar yürüttüklerini belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, teknolojiyi yakından takip ederek çağın gerekliliklerine ayak uydurduklarını söyledi.

Başkan Yılmaz; "Çin'de başlayarak tüm dünyaya yayılan Koronavirüs ülkemizde de korkuya neden olan bir hastalık haline geldi. Bu nedenle tedbir ve önleyici çalışmalarımız kapsamında Toroslar Kadın ve Çocuk Danışma Merkezimizin yürüttüğü bireysel danışma görüşmelerini online terapi olarak devam ettiriyoruz. Teknolojiyi kullanarak yürüttüğümüz çalışmalara ara vermiyoruz. Vatandaşımızın her zaman yanında olacağız" şeklinde konuştu.