GÜNDEM

MİNİK SPORCULARA ANTRENMANLARINDA ZİYARET

Haber Tarihi : 23/01/20

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, minik futbolcularla antrenmanlarında bir araya geldi.

Hüseyin Okan Merzeci Mahallesi'nde yaşayan çocukları spora yönlendirmek için kurduğu futbol takımının antrenörlüğünü yapan Mahalle Muhtarı Aziz Filiz ve sporcuları antrenman yaptıkları halı sahada ziyaret eden Başkan Yılmaz; "Projelerimizi, geleceğimiz olan çocuklarımızı düşünerek yapıyoruz" dedi.

Muhtar Filiz: "Çocuklarımızın Spora Yönelmeleri Bizi Mutlu Ediyor"

Başkan Yılmaz'a çalışmaları hakkında bilgiler veren Mahalle Muhtarı Aziz Filiz ise, mahallelerindeki çocukları spora yönlendirmenin yanı sıra onların ve ailelerinin birbirleriyle kaynaşmaları ve dostlukların artması amacıyla 1 yıl önce kurdukları futbol takımının Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ın da katkılarıyla önemli bir mesafe kat ettiğini söyledi.

 Her zaman kendilerinin yanlarında olan ve mahallelerinin ihtiyaçlarını gideren Başkan Yılmaz'a teşekkür eden Muhtar Filiz; "Kurduğumuz bu futbol takımı ile çocuklarımızın kötü alışkanlıklara yönelmemelerini ve  internete ayırdıkları zamanı sporla geçirmelerini amaçladık. Velilerimiz de bu konuya katıldı ve bizleri destekledi. Buraya gelen veliler arasında aynı zamanda komşuluk ilişkileri de arttı. Sizlerin destekleriyle de daha güzel çalışmalar yapacağız. Sayın Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz'a teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

BAŞKAN YILMAZ, KALEYE GEÇTİ

Ziyaretinde çocuklarla yakından ilgilen ve bir süre sohbet eden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da çocukları spora teşvik eden Mahalle Muhtarı Aziz Filiz'e ve ailelerine teşekkür etti.

Çocukları da böyle bir aktivite içerisinde yer almalarından dolayı tebrik ederek, başarılar dileyen Başkan Yılmaz; "Sağlıklı olmanın en önemli koşullarından biri, spora erken yaşlarda başlamaktır. İlçemizdeki çocuklarımızın ve gençlerimizin her alanda başarılı olabilmeleri için elimizden gelen desteği sağlayacağız" diye konuştu.

Başkan Yılmaz; "Hepinizi ayrı ayrı seviyoruz. Sizler mutlu olduğunuzda ve yüzünüz güldüğü zaman bizler de mutlu oluyoruz. Tüm çalışmalarımız sizlere daha güzel bir Toroslar ve gelecek sunmak için. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Yılmaz, daha sonra kaleye geçerek minik futbolcularla futbol oynadı ve onlara çocuklar için özel olarak hazırladıkları nutuk kitabını da hediye etti.