GÜNDEM

BAŞKAN YILMAZ, İLÇENİN YÜKSEK KESİMLERİNDE

Haber Tarihi : 20/01/20

SAHA İNCELEMESİ YAPTI

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, hafta sonu mesaisini ilçenin yüksek kesimlerinde saha incelemesine ayırdı.

Arslanköy, Soğucak, Ayvagediği ve Gözne Mahalleleri'ni birim müdürleriyle birlikte ziyaret eden Başkan Yılmaz, yapılması planlanan çalışmaları inceleyerek teknik ekibinden bilgiler aldı.

"İlçemize güzel projeler kazandırmak için gece gündüz çalışıyoruz" diyen Başkan Yılmaz; "Birim müdürlerimizle birlikte ilçemiz genelinde incelemeler yaparak öncelikleri belirliyor, projelerimiz ve çalışmalarımız hakkında vatandaşlarımızın da beklentilerini tespit ediyoruz. Amacımız vatandaşlarımızı kaliteli hizmetlerle buluşturmaktır" dedi.

Hizmetlerin sürdürülebilir bir şekilde yürütülmesi amacıyla saha çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirten Başkan Yılmaz, "Üst yapı hizmetlerimizden imar çalışmalarımıza, park ve yeşil alanlarımızdan spora, eğitimden kültüre ve sanata her alandaki hizmetlerimiz artarak devam edecek ve yeni yatırımlarla ilçemizi bir cazibe merkezi yapacağız" şeklinde konuştu.