GÜNDEM

YAŞLILAR AÇIK HAVADA SPORUN KEYFİNİ SÜRÜYOR

Haber Tarihi : 16/01/20

Toroslar’da sağlıklı yaşam için spor yaptığını söyleyen 71 yaşındaki Emine Teyze, gençlere taş çıkartıyor.

Toroslar Belediyesi’nin ilçede bulanan park ve yeşil alanlara yerleştirdiği spor aletleri genç yaşlı demeden herkesin ilgi odağı oldu. Vatandaşların açık havada ve huzurlu bir ortamda spor yapmasına imkân sağlayan ve düzenli olarak spor aletlerinin bakım ve onarımını yapan belediye, vatandaşlar tarafından takdir topluyor.

Sağlıklı bir yaşam sürmek için spor yaptıklarını söyleyen yaşlılar aynı zamanda güneşin tadını da çıkartıyor.

Emine Koç: “Atsız Oğluma Çok Teşekkür Ediyorum”

Zeki Ayan Mahallesi’nde bulanan parka gelerek torunuyla beraber spor yapan 71 yaşındaki Emine Koç, “Atsız oğluma ilçedeki yeşil alan ve parklara gösterdiği önem için çok teşekkür ediyorum. Parklarımız çok güzel.  Ben 71 yaşındayım. Zeki Ayan Mahallesi’nde yaşıyorum. Mahallemizin parkına her gün spor yapmak için geliyorum” diye konuştu.

80 yaşındaki Osman Kılıç ise, “Başkanımızdan Allah razı olsun, uzun ömürler versin. Parklarımız temiz ve bakımlı. Güzel havalarda buraya gelerek zaman geçiriyorum. Başarılı çalışmalarından dolayı başkan oğlumu tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Yılmaz: “Sporun Yaşı Yoktur”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da, “Vatandaşlarımızın günlük yaşamın stresinden uzaklaştıkları ve çocuklarımızın güvenli bir şekilde oyun oynayabildiği park ve yeşil alanlarımızın bakımına önem veriyoruz. Her yaştan vatandaşımızın parklarımıza gelerek zaman geçirmesi de bizler için mutluluk verici. Sporun yaşı yoktur. Sağlıklı yaşam için spor önemli bir koşul. Biz de bu anlayışla parklarımıza spor aletleri yerleştirerek spor yapmak isteyen herkesin kolaylıkla ulaşacağı alanlar sunmak istedik. Bu çalışmalarımızı mevcut parklarımızın yanı sıra ilçemizde yapmayı planladığımız parklarımızda da devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.